Kuidas noori lugema meelitada?

2016. aasta suveseminari grupitöö teemaks oli noorte lugemus ja kuidas noori lugema meelitada, motiveerida, kuidas lugemist populariseerida. Selleks pidi iga grupp välja mõtlema mõne ürituse, rakenduse või muu toreda sündmuse, mida kooliraamatukogus läbi viia saaks ning mis ennekõike keskenduks lugemisele.

Järgnevalt toomegi teie ette need vahvad plakatid, mis selle grupitöö raames valmisid. Plakatid peaksid sisaldama kogu vajalikku baasinfot, et soovi korral üritus oma raamatukogus läbi viia või vähemalt hulganisti inspiratsiooni ammutada.

  1. Kino raamatukogus koos põnevate lisadega

 

 

 

 

 

 

 

2. Luulevõistlus

 

 

 

 

 

 

 

3. Soovita sõbrale raamatut

 

 

 

 

 

 

 

4. Kirjandusteemaline orienteerumine

 

 

 

 

 

 

 

5. Äpi-põhine orienteerumine

 

 

 

 

 

6. Raamatuseljaluule

 

 

 

 

 

 

 

7. Keeleteatejooks

 

 

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga