Üldhariduse õppevara ülevaade

Haridus- ja Teadusministeerium koostöös Innove ja töögruppidega koostas õppevara ülevaate, mille eesmärgiks oli saada pilt õppekava kaetusest kvaliteetse õppevaraga ja sinna juurde kuuluva materjaliga, leida arengukohad ja lüngad.

Vaatluse alla võeti nii paberväljaanded (õpikud, ülesannete komplektid, tööraamatud jm) kui ka digitaalselt kasutatavad materjalid (e-õpikud ja ülesanded, veebikeskkonnad, videod, simulatsioonid jm). Kaardistuse järeldusena võib öelda, et mitmes ainevaldkonnas on tervikkäsitlusest ja muutunud õpikäsitlust toetavast õppevarast, mis arendab digitaalset kirjaoskust.

Loe edasi:
Artikkel Õpetajate Lehes
Ülevaade üldhariduse õppevara kaardistusest

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga